Flygtningesituationen helt tæt på
- fortalt gennem historier, billeder og rap

Rapperen Ham Den Lange (Thorbjørn Bech-Rossen) arbejder som frivillig i flygtningelejre i Grækenland i 2015, mens grænserne til de vesteuropæiske lande lukker og mere end 50.000 flygtninge strander i Grækenland. Indigneret over den uretfærdighed han oplever, udgiver han i 2016 pladen, Dagbog Fra En Flygtningelejr, hvor han beretter om vilkårene for de mennesker, han møder gennem arbejdet.
 
Foredragene består af hans fortællinger fra de forskellige flygtningelejre og skæbner, han har mødt på sine mange ture siden 2015 gennem tale og rap og rundes af med spørgsmål og åben debat. Hvordan fordeler man 400 telte ud i en lejr, hvor 10.000 mangler? Hvordan laver man mad til 1500 mennesker i en beskidt lejr? Og hvordan omsætter man de tanker til en plade? Det er blandt andet sådanne spørgsmål foredraget vil kredse om.

Ham Den Lange har levet af at lave og undervise i rapmusik de sidste 10 år, og har blandt andet vundet P3’s KarriereKanonen, medstiftet RapAkademiet i Aarhus V og spillet på stort set alle landets festivaler.

Tid: 1,5 time (kan kombineres med workshop)
Pris: 8000,-


Book et foredrag ved at udfylde formularen nedenfor
* angiver et påkrævet felt
fx 17.30
fx 17.30
Email Marketing Powered by Mailchimp