Tilmelding til RAP:I:STANs rap- og fortællerworkshop! 


Projektet RAP:I:STAN sætter fokus på den nuværende flygtningesituation igennem rap- og fortællerworkshop for elever fra 8. klassetrin og op til gymnasieniveau.

Vores formål er, at klasserne får en bedre forståelse for hinandens baggrund; hvad det vil sige at blive nødt til at flygte fra ens hjemland, hvordan det er at føle sig anderledes, og hvad det betyder for ens liv før, under og efter flugten. 

Med filmklip og flygtningefortællinger skabes der en dialog i klassen om det at være på flugt og komme til et nyt land. Vores rap-coaches tager fat i dialogen, og klæder eleverne på til at formidle den igennem vers og rim.Hvad er det vi tilbyder mere præcist?

Workshoppen er en 4-lektioners deltagerorienteret workshop med rap-coaches og unge flygtningefortællere - og særligt udviklet undervisningsmateriale.

Pris for de første to workshops: 5000kr, eksklusiv transport. (Første workshop bliver afholdt af os, mens anden workshop bliver afholdt af læren ud fra vores undervisningsmateriale)Hvad skal du stå for?
  • Introducere eleverne til projektet.
  • Være en aktiv del af vores workshops og gå i dialog med klassen omkring emnet. Vi har tilrettelagt en undervisningsplan og materiale, der sammen med dine egne kompetencer sikrer et godt udbytte af lektionerne for alle parter.
  • Booke og klargøre et lokale med plads til eleverne, og sætte en projektor med højtalere op (vi bruger Prezi som led i undervisningsforløb)
  • Hjælpe os med at gøre det muligt for os at dokumentere vores afholdelse af workshops. Vi bruger video og billeder som del af vores evaluering, hvilket du gerne må informere dine elever om.
  • Da vores workshops ofte går ind i frokost pausen, er det optimalt hvis I som skole har mulighed for at tilbyde fortællere og coaches frokost.
  • Efter forløbet vil vi bede dig om at udfylde en kort evaluering, som vi sender over mail.
Læs mere om organisationen RAPOLITICS og hent vores undervisningsmateriale til Rap:i:stan-projektet her: Rapolitics.org/rapistan/

Vi glæder os til at komme ud til jeres klasser og sætte en spændende dialog i gang!Udfyld felterne herunder for at tilmelde jer!  
 
* vi har brug for alle oplysningerne
Email Marketing Powered by Mailchimp